Image
Top
Menu
25 september 2017

Derde generatie mee aan het roer bij Gamma Benelux

Lukas Velaers, zoon van huidig zaakvoerder Walter Velaers, is vanaf heden manager bij Gamma Benelux. Hierdoor is de verdere toekomst van het bedrijf verzekerd én blijft de Hoegaardse interieurfirma een echt familiebedrijf.

Walter Velaers kreeg de liefde voor het meubelmaken mee van zijn eigen vader. Zijn doorgedreven passie voor interieurarchitectuur bleek bovendien een mooie aanvulling hierop, waardoor Gamma Benelux kon uitgroeien tot een toonaangevende speler binnen de (kapsalon-)interieurmarkt.

Lukas Velaers

Toekomst verzekerd

Zoon Lukas toont nu dat de liefde voor een vak intergenerationeel groeit. Sinds enige tijd is hij immers actief binnen het bedrijf. Na zijn studies interieurarchitectuur aan het gerenommeerde Sint-Lukas instituut ging hij aan de slag in het atelier van Gamma Benelux, waar hij mee hielp bij het vervaardigen van de meubels. Nadien nam hij een leidinggevende rol op zich binnen datzelfde atelier. De volgende stap was het tekenen van de interieurplannen en het doorgronden van het volledige verkoopsproces.
Als manager van Gamma Benelux zet Lukas nu de logische volgende stap en vergroot hij zijn rol binnen het bedrijf nog verder.

Lukas Velaers

Submit a Comment

Categories

Nieuwigheden