Image
Top
Menu
19 augustus 2015

Melsele

Hairstyling Bigoudi in Melsele is méér dan een kapsalon. Nancy Vermeiren, dochter Lindsy Van Bunder en hun team kunnen u ook veel meer bieden dan een unieke nieuwe snit. U krijgt hier een complete levensfilosofie aangeboden, gebaseerd op natuur, comfort en verwennerij. De kleurspecialisten gebruiken enkel duurzame producten van Aveda op basis van planten en pure essentiële oliën. Ayurvedische verzorgingen en revitaliserende behandelingen bij een rustgevende thee doen u compleet ontspannen. En het recent vernieuwde interieur ondersteunt deze filosofie volledig.
Kapsalon Bigoudi is een exclusief Aveda salon. Nancy en Lindsy zochten een interieurarchitect om een nieuwe look te bedenken die beter zou aansluiten bij de filosofie van Aveda. Het vernieuwde salon moest het duurzame en natuurlijke karakter van het huismerk weerspiegelen en tegelijk een relaxte sfeer van wellness en comfort uitstralen. Nancy: “We kwamen terecht bij interieurarchitect Walter Velaers van Gamma Benelux. Walter heeft enorm veel ervaring met kapsalons en had al voor Aveda gewerkt. We wisten dat Gamma Benelux een heel eigen visie heeft. Men kon zich ook meteen in onze situatie inleven. Het resultaat? Het is nu veel aangenamer en professioneler werken, in lijn met de Aveda-filosofie en met veel aandacht voor rust en wellness.”
Interieurarchitect Walter Velaers hield zich niet strikt aan de klassieke regels voor kapsaloninrichting. De spiegels kwamen niet aan een zijmuur te hangen maar voor het raam naar de voortuin. Ze werden heel hoog en vrij smal gemaakt, zodat de klanten erlangs in de voortuin kunnen kijken. Buiten kwam een muur in natuursteen als visueel eindpunt. Over die stenen muur kabbelt water rustgevend naar beneden in een waterpartijtje, voor de muur zit een mediterende boeddha. Het functionele maatmeubilair en de 8 kaptafels en 2 wasunits geven perfecte ondersteuning voor de diverse behandelingen waar u bij Bigoudi van kunt genieten.

Melsele

Submit a Comment