Image
Top
Menu
13 november 2017

Restaurant Melchior: een streling voor de tong én het oog! 

Als kok verdiende Gilles Melchior zijn strepen bij diverse sterrenzaken zoals het Hof van Cleve en Luzine (Jeroen Meus). Met restaurant ‘Melchior’ is hij nu helemaal zelf aan zet en ontwikkelt hij verder zijn eigen stijl binnen de gastronomische wereld.

Melchior restaurant

Bij ‘Melchior’ draait het bijvoorbeeld niet alleen om de smaakbeleving. De omgeving waarin je vertoeft is minstens even belangrijk. Om deze zienswijze te visualiseren, deed Gilles beroep op Walter Interior. Walter Interior is, naast Gamma-Benelux, de afdeling binnen het bedrijf die zich toelegt op saloninterieurs, privé-interieurs en andere toepassingen. Zoals het restaurant van Gilles Melchior in dit geval. Walter Interior gaf het authentieke pand op de Veemarkt in Tienen een make-over met respect en aandacht voor het historische gebouw.

Bezoekers van restaurant Melchior worden meteen overvallen door een gevoel van warmte, ongedwongenheid, licht en gezelligheid. Gamma Benelux liet dan ook niets aan het toeval over. Zo vormden talrijke besprekingen en brainstormsessies de basis voor deze meer dan geslaagde samenwerking. 

Melchior restaurant

Submit a Comment

Categories

Nieuwigheden