Image
Top
Menu
13 september 2017

Vernieuwde toonzaal Gamma Benelux

Gamma Benelux, één van de belangrijkste spelers op de markt van kapsalon-inrichting, heeft zijn toonzaal vernieuwd. In de showroom worden de nieuwe (Italiaanse) collecties van Gamma & Bross gepresenteerd en maak je kennis met innovatieve, warme en kwalitatieve materialen die je salon een duurzame uitstraling geven.
 
In de vernieuwde showroom van Gamma Benelux maak je kennis met de laatste nieuwe collecties van Gamma & Bross. Vooral de Echoes collectie, met aandacht voor de natuur (qua vormen en materialen), en de Italiaanse Collezione Privata by Marcel Wanders, waarbij comfort en privacy centraal staan, springen in het oog.
In de toonzaal wordt bovendien komaf gemaakt met de huidige zwart-wit-trends. Warme, natuurlijke en kwalitatieve materialen zetten de toon bij Gamma Benelux. De aanwezigheid van Lukas Velaers, die vanaf heden mee het management van het bedrijf op zich neemt, laat zich zo meteen voelen.

magasin exposition

Interieur op maat

 
Omdat bepaalde interieurdromen verder gaan dan de standaard mogelijkheden, kan je bij Gamma Benelux ook terecht voor een interieur op maat. Een vernuftig samengesteld interieur, waarbij gebruik gemaakt wordt van maatwerk, kan immers dé oplossing zijn om jouw visie te realiseren. Voor meer uitleg hieromtrent kan je uiteraard ook terecht in de toonzaal te Hoegaarden.

magasin exposition

Submit a Comment

Categories

Nieuwigheden